pifherr.blogg.se

Snart sommar

Publicerad 2016-05-17 10:38:52 i Allmänt,

Ja det har varit ett brutalt långt uppehåll sen förra inlägget och det får skyllas på ja, lathet kanske. I en perfekt värld hade jag haft en bra anledning som att man blivit bortrövad av Aliens men inte ens det kan man skylla på.
 
Vi har spelat 5 omgångar och det har väl inte varit direkt lysande resultat men sånt får ni läsa om i tidningarna, dom har ju trots allt betalt för att skriva om det vilket jag inte har.
 
det senaste i laget är att typ alla har skaffat hund. Eller ska man va helt ärlig så har deras flickvänner skaffat hund och på något sätt hänger alltid hunden med till träning. Så alla som driver ett hunddagis det är läge att öppna en filial på LF-arena mellan 1630-1930 alla vardagar utom onsdag. Fördelen med att det är en massa hundar i omklädningsrummet är ju att snittnivån av intelligens stiger rätt så markant.
 
Alla normalt funtade personer väntar ju på sommaren nu och för alla er som älskar sommaren kan jag meddela nyheten att på torsdag säger meteorologerna att det ska vara 2 plusgrader och regn, klassisk svensk försommar.
 
Nu till helgen väntar bortamatch i Umeå mot Thorengruppen och det känns skönt att återigen få sätta sig i en buss och uppleva E4:an mellan Skellefteå och Umeå.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela